dissabte, 12 de març del 2011

Concentració per TV3 - 04/03/2011 i 11/03/2011

Avui, a l'Alcúdia hem tornat a eixir al carrer per denunciar la censura que està aplicant el govern de Francisco Camps amb la prohibició de les emissions de TV3.

El passat divendres 4 de març ja vàrem eixir al carrer per reclamar el nostre dret a vore allò que ens vinga de gust. La concentració convocada per Joves de l'Alcúdia per TV3 va comptar amb el suport de Compromís per l'Alcúdia, Maulets de la Ribera, la plataforma #sensesenyal i ACPV. Tot i la pluja hi vam ser més de 100 persones les que acudirem a la Plaça Tirant lo Blanc de l'Alcúdia per demanar allò que creiem que és nostre i ens han robat.





Avuí, també passada per aigua, la concentració estava convocada pel PSOE, però hi ha participat de forma activa Compromís per l'Alcúdia, Maulets de la Ribera, la Colla de correfocs "els Dimonis Enroscats de l'Alcúdia" i Joventuts Socialistes, que han llegit un article del nostre veí Josep Lluís Bauset, que també hi estava present entre els manifestants. Maulets hem llegit el nostre manifest, que ens hem vist obligats a retallar degut a que les condicions meteorològiques no estaven al nostre favor, tot i això, al voltant d'un centenar de persones cobertes sota els seus respectius paraigües han fet acte de presència durant l'acte.